Finançament

Ajudes per COVID-19

Els fons Next Generation i les Línies ICO COVID-19 estan destinats a pal·liar l'impacte del coronavirus i a potenciar la recuperació.

Ajudes per a autònoms i empreses per la COVID-19

El març de 2019 vam veure com la societat que fins llavors coneixíem canviava per complet. L'arribada de la COVID-19 va obligar a implantar noves mesures de convivència, desconegudes per la majoria, a recomanar una distància social entre persones (de fins a 2 metres) i a adoptar noves mesures d'higiene i seguretat (com el gel hidroalcohòlic o la mascareta).
 
Unes pautes que, per bé que van afectar tota la població, ho van fer en major mesura sobre el teixit empresarial del nostre país, format per autònoms, PIMES i empreses, els quals van haver de parar la seva activitat durant diversos mesos. Des de BBVA volem donar suport a totes les persones afectades, facilitant ajudes públiques amb què pal·liar aquesta greu situació generada per la COVID-19. Tria entre els diferents tipus de finançaments i ajudes que tens a la teva disposició.

Finançament i ajudes per COVID-19 que et poden interessar

Volem seguir sent part de la solució

La nostra postura és ferma des del principi de la crisi: volem col·laborar per superar aquesta situació com més aviat millor.

Seguirem canalitzant i facilitant l'accés al finançament avalat per l'ICO, així com a les subvencions de la UE.