App Smart Business Lite

L'app per a comerços del sector de la restauració, que permet gestionar comandes i fer el cobrament des d'un dispositiu únic: el TPV Android de BBVA. I, per a comerços del País Basc, els cobraments des d'aquesta app compleixen la normativa TicketBAI. 

Ideal per a cafeteries, bars, restaurants petits, food trucks, parades en festivals, etc.

Ofereix tots aquests avantatges:

 • Crea comandes associades a les taules: Tria la taula i comença a afegir productes des del teu catàleg. Així de fàcil.
 • Tingues totes les comandes sempre a mà: Amb la vista ràpida tens tota la informació a l'abast de la mà, des del nombre de comensals fins al moment que es va obrir el compte, i molt més.
 • Visualitza l'estat del teu restaurant d'un cop d'ull: El mapa de taules i l'estat de comandes obertes ajuden ràpidament a veure l'estat del teu restaurant en qualsevol moment.
 • Processa cobraments i imprimeix rebuts sense canviar de pantalla: Processa els cobraments amb targeta, e-wallet o codi QR d'Alipay i Wechat i imprimeix els rebuts sense sortir de l'app. La venda es registra a la vegada tant al datàfon com a l'app.
 • Registra també l'efectiu: A més de cobrar amb targeta, e-wallet o QR, pots anotar els teus cobraments en efectiu o en altres mètodes (xec restaurant, targeta regal, etc.) des de la mateixa app.
 • Compleix la normativa TicketBAI (per a comerços del País Basc). Tots els cobraments fets des de l'app (també els registres en efectiu) compleixen TicketBAI i les factures de venda s'enviaran de forma telemàtica a la teva Hisenda Foral des del TPV i en el mateix moment del cobrament.

Altres opcions útils

 • Opcions intel·ligents. Utilitza modificadors i notes per preparar les comandes de la forma que els teus clients prefereixin.
 • Propines. Afegeix i registra les propines a l'hora de cobrar.
 • Divisió del compte. Divideix el compte fàcilment en parts iguals o per productes.
 • Multisales. Crea zones diferents segons la distribució del teu local o l'organització del teu restaurant.
 • Comandes take-away. Assigna taules “virtuals” exclusives per a la gestió de les comandes per emportar/recollir.

Una imatge val més que mil paraules. . .

Accedeix a la secció “Academy” de BBVA Smart Business LITE per a la restauració, per veure totes aquestes funcionalitats en acció.

Ves a la teva oficina de BBVA per sol·licitar la contractació d'un TPV Android (si encara no el tens) i sol·licitar l'app Smart Business Lite. 

Cerca l'app al teu TPV Android de BBVA i consulta la versió DEMO gratuïta. 

Si desitges contractar la versió completa de pagament de Revo, el proveïdor de l'app Smart Business Lite per a BBVA, selecciona directament des de l'app el botó habilitat per a això. 

O, si ho desitges, accedeix a la pàgina de Revo i segueix els passos que s'hi indiquen.

**Servei prestat per l'empresa Revo a través de la seva pròpia app o programari disponible al TPV per baixar-lo. Revo és l'única responsable del funcionament, del manteniment del servei i de totes les obligacions legals i contractuals que se'n derivin, especialment en matèria de confidencialitat i privacitat. El TPV només serveix de mer suport tecnològic per posar l'app a disposició de l'establiment. BBVA no té cap responsabilitat pel que fa al servei ni a les conseqüències de les accions de Revo. Les dades de les operacions i dels clients de l'establiment que utilitzin el servei contractat per aquest les tractarà Revo a través de la seva aplicació instal·lada al TPV. BBVA no tindrà accés a cap dada en relació amb el servei.